Muinasmaja kogub populaarsust

Tänaseks oli meie muinasmaja juba nii palju kõrgust kogunud, et Rõuge linnamäele tulnud inimestes huvi äratada. Nii mõnedki astusid juurde, et asja lähemalt uurida. Tänaseks tööpäevaks seatud eesmärgid said täidetud.  

Uudistajaid oli täna juba tublisti rohkem, kui kahel eelmisel päeval. Meie toimetamist tuli vaatama ka rühm algklasside lapsi, kellel täna siin spordilaager lõppes. Kui nad teada said, et talvel on plaan selles majas ka  viie-kuuekesi veidi aega elada, siis tekkis ühel neist kohe küsimus: "Kuidas nad nii väiksesse majja ära mahuvad?" Seda sai järele proovida vaid nii, et kõik lapsed üle kahe palgikorra kõrguse seina majja sisse ronisid. Ja mahtus neid meie 30 m2 suurusesse muinasmajja üsna palju. Ega me neid kokku lugeda ei jõudnud, aga umbes 30 pisikest põnevil rüblikut võis seal küll olla.

Oli ka selliseid uudistajaid, kes kohe usinalt kaasa mõtlema hakkasid ja meile mõnes küsimuses soovitusigi jagasid. Häid sõnu ja soove jätkus kõigil, kes leidsid mahti meie muinasmaja juures peatuda.

Töö kulges sama ladusalt, nagu eilegi. Kolmas palgikord on paigas ja uksekohaga hoone idaseinas sai ka algust tehtud. Kõik sujub suurepäraselt. Tahaksin siinkohal tänada kõiki, kes kolm viimast päeva minuga koos Rõuges on veetnud ja usinalt muinasmaja ehitusel kaasa löönud. Aitäh Liis, Eve, Riina, Kaisa, Maarja, Kristin, Tiit, Raido, Anti, Hannes, Andrus, Pikne, Mikk ja Aleksander. Te kõik olete suurepärased!

Eelmine
Muinasmaja kahe palgikorra kõrgune
Järgmine
Uued töövõtted ja kõige pisem ehitaja